Lasinkorjaus

Asennamme laadukkaat tuulilasit autoosi

Asennamme tarvittaessa autoosi laadukkaat Pilkington-tuulilasit. Olemme vakuutusyhtiöiden yhteistyökumppani, ja palvelumme on nopeaa.

Meillä onnistuu myös tuulilasikameroiden kalibrointi, joka on tehtävä aina tuulilasin vaihdon yhteydessä. Kalibrointi suoritetaan siihen tarkoitetulla kalibrointitaululla sekä ohjelmistolla.

Jos tuulilasin vaurio on pieni, usein riittää sen paikallinen korjaaminen. Käyttämämme Glass Medic -menetelmä paikkaa kiveniskut ja pienet halkeamat lähes näkymättömiin ja antaa tuulilasille jatkoaikaa. Korjaus alkaen 40 euroa.

Kiveniskukorjaukset korvataan usein omavastuuttomasti

Tiesitkö, että lähes kaikkien vakuutusyhtiöiden lasivakuutus korvaa kiveniskukorjauksen omavastuuttomasti? Ota yhteyttä meihin, niin selvitämme, tarvitseeko vahinkoilmoitusta tehdä vakuutusyhtiöön. Sen jälkeen voit jättää lopun työn henkilökuntamme hoidettavaksi.

Kiveniskuvaurion sattuessa muistathan suojata iskemän välittömästi teipillä tai muulla suojakalvolla, jottei iskemään pääse likaa tai kosteutta. Näin toimimalla edesautat korjauksen näkymätöntä ja kestävää lopputulosta. 

Lasihalli_1
windscreenman
glassmedic
kivenisku_copy